“Wil jij mijn vrouwtje worden?”

Ik krijg nog altijd kippenvel als ik eraan denk! Marina Di Pisa, september 2016. We waren al vier stops ver in onze Italiaanse roadtrip en genoten van een cocktail aan een strandbar. De zon verdween rustig in de zee toen daar ineens dat doosje was. Het was donker, dus ik besefte niet meteen wat er gebeurde, maar uiteraard heb ik keiluid JA! gezegd. De champagnekurk vloog in de lucht en samen met de hele strandbar toastten we op onze verloving. Wat een moment!

Nico, mijn ventje, nu ja, mijn verloofde (ik vind het nog altijd zo gek om te zeggen!) is de liefste man ter wereld. Hij heeft zoveel moeite gedaan voor De Grote Vraag. Telkens opnieuw die ring verstoppen was voor hem pure stress. Dat heb je nu eenmaal met roadtrips: je moet meer dan één keer je koffer opnieuw maken.

In september leek onze bruiloft nog ver weg, maar nu komt alles wel heel dichtbij – nog maar 3 maanden! Al probeer ik mezelf daar zo weinig mogelijk aan te herinneren, want ik heb nog zo – veel – werk. En dan heb ik ook nog eens een persoonlijk doel voor de grote dag…

-10kg

Trouwen, dat doe je maar één keer. Daarom wil ik er op mijn trouw drop dead gorgeous uitzien. Ik wil schitteren in mijn trouwjurk en de mond van Nico helemaal tot op de grond doen openvallen. 🙂 Daarom zou ik graag tien kilo afvallen voor de bruiloft. I know, tien kilo! Dat nog eens gecombineerd met de stress van de planning… En alle vrouwen weten dat stress altijd gepaard gaat met koekjes. Ik moest dus op zoek naar een dieet dat perfect paste in mijn drukke schema. Ik heb getwijfeld tussen punten tellen, proteïneshakes, koolhydraatvrije maaltijden, … Maar nadat ik de pro’s en contra’s van elke optie oplijstte, kwam ik uit bij PronoKal.

“Ik wil schitteren in mijn trouwjurk en de mond van Nico helemaal tot op de grond doen openvallen.”

Na veel zoeken en vergelijken denk ik dat PronoKal het beste dieet is voor een snel en blijvend resultaat én – niet onbelangrijk – zonder hongergevoel. En geloof me: honger heb ik echt altijd. 🙂 Omdat er begeleiding is van een dokter en diëtisten heb ik er echt een goed gevoel bij… Geen crashdiëten voor mij!

Ik geef mezelf nog een aantal dagen voor mentale voorbereiding :), maar daarna begin ik eraan. Ik zeg nee tegen koekjes. En nee tegen chips. Wat misschien nog moeilijker is dan koekjes. Maar ik ga er keihard voor. En ik hoop dat ik kan rekenen op jullie steun!

Liefs,
Britt