‘Stressed’ is ‘desserts’ spelled backwards

Een blauwe jurk en ros haar, dat flatteert dus blijkbaar niet. Dat heeft mijn moeder mij héél duidelijk gemaakt, en mijn schoonmoeder ook, want toeval wil dat ze allebei dezelfde haarkleur hebben. Het is wel een klein probleem als twee van de belangrijkste mensen op je trouw geen blauw willen dragen en het thema van de trouw geïnspireerd is op het beroep van je verloofde: de politie. Daar moet ik dus nog iets op vinden… Jongens toch, ik zeg graag “I Do” tegen Nico, maar liever “I Don’t” tegen de stress die erbij komt!

Gelukkig maken de complimentjes over onze originele uitnodiging veel goed. Je kan nu eenmaal zo veel leuke dingen doen met een politiethema! Zo hebben Nico en ik naar onze genodigden een soort van confidentieel dossier opgestuurd waarin we elkaar de ‘Life Sentence’ geven. Want wij trouwen tot de dood ons scheidt! 🙂 Als we nu ook onze Mechelse herder, die net één jaar is geworden, zover krijgen om onze ‘ring bearer’ te zijn zonder onderweg naar het altaar eerst elke gast likjes te geven, komt het helemaal goed. (Maar voorlopig reken ik er niet op.)

“En Miss PronoKal 2017 is… ”

Wat hopelijk ook helemaal goedkomt, is mijn plan om er als een ware godin uit te zien in mijn trouwjurk. Denk aan Sandra Bullock in Miss Congeniality, maar dan zonder kroontje. Of met kroontje? Ik ben er nog niet uit. In ieder geval, vorige week had ik mijn doktersafspraak (je moet altijd langs bij een dokter voor je aan het PronoKaldieet begint) en heb ik officieel mijn eerste lading producten besteld. Omdat het mijn eerste bestelling is, raadde de dokter me aan om met een mengelmoesje van alles te beginnen – al heb ik stiekem nog altijd vooral producten met chocoladesmaak besteld. A bride still needs her chocolate. Ook al is ze op dieet.

De dag na mijn doktersbezoek stonden de producten al aan mijn deur. Ondertussen zit ik aan dag drie en… ben ik al 1,8 kilo kwijt. 1,8 kilo! Zo snel had ik nooit resultaat verwacht. Al waren de eerste dagen al wel een uitdaging: ik heb moeite met de supplementen in te nemen en zit nog wel een beetje met een hongergevoel, maar volgens de dokter zal dat hongergevoel snel verdwijnen. En toegegeven: gisteren begon ik dat al te voelen. De motivatie is er alleszins en de steun van Nico ook. En die collega die aan mijn bureau stond met een zoete traktatie voor haar verjaardag, die moet maar afbollen. I’m on a mission! Nu gewoon nog een outfit vinden voor onze rosse moeders… Maar dat is een probleem voor een andere dag. Keep you posted!